IT-One är ett företag som hjälper företag effektivisera affärsprocesser med den nya tekniken. Att ta fram tekniska lösningar som är anpassade enligt kundens behov och önskemål. Allt från enskilda PC till hela system med nätverk, datorer, kommunikationslösningar, servrar samt administrativa system. Integrationslösningar mellan olika system, EDI.

Listan kan göras lång eftersom olika företag har olika krav på systemen.

Styrkan med att kunna se till helheten och tillika ett väl uppbyggt kontaktnät inom databranschen, gör IT-One till en oslagbar samarbetspartner med bred kompetens på marknaden. Att alltid se utifrån kundens bästa, vilket står till grund för hur just Ditt företags systemmöjligheter ser ut. Och detta avgör vilka lösningar som passar ert företag bäst.

Säkerhetsområdet är ett område som växer. Vi hjälper er som kund att ta fram och implementera datasäkerhet. Allt från Anti-virus och brandväggar, till att ta fram och dokumentera backuphantering, recoverylösningar och vilka problem man bör ta i beaktande i samband med att säkerställa It-drift  inom företaget. Kan någon komma åt vår information? Detta är frågor som vi ofta möter.

 

fujitsu                                                                 ibas